onsdag 11 november 2009

Bvc besök Nr 2

Idag var det besök på Bvc igen, minns inte att man åkte så tätt och mätte och vägde de små. Men det gjorde man ju säkert bara att man blivit glömsk på äldre dagar. Idag vägde han 4160g så han har gått upp ett halvkilo sen sist. Hon var tvungen att visa oss kurvan för den var lite rolig, den var ett streck rätt upp. Så nog äter han och blir mätt. Känns alltid lika betryggande. Han har är nu 53 cm lång, så vuxit 3 cm sen han föddes och det märks faktiskt på kläderna, en del byxor som han har börjar redan bli för små.

Men vi väntar fortfarande på leendet från honom, han ler ibland i sömnen men det är ju inget medvetet leende. Han var 3 veckor igår så nu kan ju det där söta leendet komma när som helst. De brukar ju börja le någonstans mellan 2 till 8 veckor. Så om det vill sig riktigt illa kan vi få vänta i 5 veckor till innan vi får se det medvetna leendet.

2 kommentarer:

  1. Hehe, svårt att tro att man så småningom kan bli hysterisk på deras fnitter och flams-skratt, när man bara väntar på första leendet... Tror jag blir en följare av din blogg, om de e ok. Kram, Helen.

    SvaraRadera
  2. De växer alltid för fort tycker jag!

    Men visst är det där första leendet något man väntar på! Och när det väl kommer är man den lyckligaste mamman som finns!

    Puss på dig!

    SvaraRadera